DE VASTGOEDSTUURMAN  Vraagt u zich regelmatig af hoe uw vastgoedportefeuille zo goed mogelijk op de organisatiestrategie en –doelstellingen kan worden afgestemd? Hoe u beter kunt meebewegen met de kansen en risico’s in de markt?

Over John


Vastgoed en locaties lopen als een rode draad door mijn carrière. Als aannemerszoon stond ik in de vakanties al jong op de steigers. 


Tijdens mijn studie economische geografie in Nijmegen heb ik locatiestrategieën van bedrijven en de ruimtelijke ontwikkeling van regio’s bestudeerd. Dit heb ik een aantal jaren in de praktijk gebracht bij een gemeentelijke afdeling grondzaken.

John Verhoeven - De Vastgoedstuurman

Vastgoeddoelstellingen en retaildoelstellingen

Het grootste gedeelte van mijn werkende leven heb ik doorgebracht op het snijvlak van retail en vastgoed. Op diverse vastgoed(management)posities bij ’s lands grootste kruidenier heb ik als geen ander geleerd hoe vastgoeddoelstellingen en retaildoelstellingen te combineren en hier op strategisch, tactisch en operationeel niveau sturing aan te geven. Na vele jaren bij Albert Heijn Real Estate & Construction heb ik enkele jaren geleden besloten om mijn blik naar buiten te richten. Vanuit het geloof in verdere professionalisering van toezicht en portefeuillesturing binnen de vastgoedsector heb ik 'De Vastgoedstuurman' opgericht: bureau voor interim-management, toezicht en advies. Vanuit deze rol werk ik aan mooie en uitdagende projecten.

Maatschappelijk betrokken

Ik ben maatschappelijk betrokken, stel graag vragen en ben ervan overtuigd dat bij een juiste diagnose de oplossing zich vanzelf aandient. Ik ben o.a. voorzitter van enkele rekenkamercommissies in Noord-Brabant en toezichthouder bij een aantal woningbouwcorporaties. In deze functies kan ik uitstekend mijn brede belangstelling en mijn drang tot het stellen van de juiste vragen kwijt.

Privacy      Webdesign