DE VASTGOEDSTUURMAN  Vraagt u zich regelmatig af hoe uw vastgoedportefeuille zo goed mogelijk op de organisatiestrategie en –doelstellingen kan worden afgestemd? Hoe u beter kunt meebewegen met de kansen en risico’s in de markt?

Over John


Vastgoed en locaties lopen als een rode draad door mijn carrière. Als aannemerszoon stond ik in de vakanties al jong op de steigers. 


Tijdens mijn studie economische geografie in Nijmegen heb ik locatiestrategieën van bedrijven en de ruimtelijke ontwikkeling van regio’s bestudeerd. Dit heb ik een aantal jaren in de praktijk gebracht bij een gemeentelijke afdeling grondzaken.

John Verhoeven - De Vastgoedstuurman

Vastgoeddoelstellingen en retail doelstellingen

Het grootste gedeelte van mijn werkende leven heb ik doorgebracht op het snijvlak van Retail en vastgoed. Op diverse vastgoed(management)posities bij ’s lands grootste kruidenier heb ik als geen ander geleerd hoe vastgoeddoelstellingen en retail doelstellingen te combineren en hier op strategisch, tactisch en operationeel niveau sturing aan te geven. Na vele jaren bij Albert Heijn Real Estate & Construction heb ik echter besloten om mijn blik naar buiten te richten en mijn kennis breder in te zetten voor organisaties die worstelen met de inrichting van vastgoedsturing of die tijdelijke ondersteuning voor het managen van hun vastgoedportefeuille nodig hebben.

Maatschappelijk betrokken

Ik ben maatschappelijk betrokken, stel graag vragen en ben ervan overtuigd dat bij een juiste diagnose de oplossing zich vanzelf aandient. Ik ben o.a. voorzitter van enkele rekenkamercommissies in Brabant. Rekenkamercommissies onderzoeken ter ondersteuning van de gemeenteraad of gemeentelijke gelden zinnig, zuinig en zorgvuldig worden besteed. In deze functies kan ik uitstekend mijn brede belangstelling en mijn drang tot het stellen van de juiste vragen kwijt.

Privacy      Webdesign