banner1.jpg

Over John


Vastgoed en locaties lopen als een rode draad door mijn carrière. Als aannemerszoon stond ik in de vakanties al jong op de steigers. 


Tijdens mijn studie economische geografie in Nijmegen heb ik locatiestrategieën van bedrijven en de ruimtelijke ontwikkeling van regio’s bestudeerd. Dit heb ik een aantal jaren in de praktijk gebracht bij een gemeentelijke afdeling grondzaken.

John Verhoeven - De Vastgoedstuurman

Vastgoeddoelstellingen en retail doelstellingen

Het grootste gedeelte van mijn werkende leven heb ik echter doorgebracht op het snijvlak van Retail en vastgoed. Op diverse vastgoed(management)posities bij ’s lands grootste kruidenier heb ik als geen ander geleerd hoe vastgoeddoelstellingen en retail doelstellingen te combineren en hier op strategisch, tactisch en operationeel niveau sturing aan te geven. Onlangs heb ik besloten om na vele jaren bij Albert Heijn Real Estate & Construction mijn blik naar buiten te richten en mijn kennis breder in te zetten voor organisaties die worstelen met de inrichting van vastgoedsturing of die tijdelijke ondersteuning voor het managen van hun vastgoedportefeuille nodig hebben.

Maatschappelijk betrokken

Ik ben maatschappelijk betrokken, stel graag vragen en ben ervan overtuigd dat bij een juiste diagnose de oplossing zich vanzelf aandient. Ik ben tevens voorzitter van enkele rekenkamercommissies in Brabant. Rekenkamercommissies verrichten als (wettelijke) taak onderzoek ter ondersteuning van de toezichthoudende en kaderstellende rol van de gemeenteraad. Ook in deze functies kan ik uitstekend mijn brede belangstelling, mijn maatschappelijke betrokkenheid en mijn drang tot het stellen van de juiste vragen kwijt.

Privacy      Webdesign