De Vastgoedstuurman

Diensten


(Interim)management

De Vastgoedstuurman heeft een ruime managementervaring in het sturen van vastgoedportefeuilles en is direct inzetbaar om bijv. bij ziekte of een werkpiek uw dagelijkse operatie (tijdelijk) te ondersteunen.


Advies

De Vastgoedstuurman kan een rol als sparringpartner voor een directie of strategie-afdeling vervullen. Hij kan een klankbord zijn en advies of een second opinion geven met betrekking tot de opzet en uitrol van vastgoedsturing.


Lezingen

De Vastgoedstuurman verhaalt graag over zijn ervaringen met het sturen van een vastgoedportefeuille. Hij kijkt daarbij over de grenzen van commerciële en niet-commerciële vastgoedportefeuilles. Deelt zijn lessen, ervaringen en geeft concrete tips. Weet het publiek te boeien met concrete voorbeelden uit de praktijk. Nieuwsgierig: bel gerust!Toezicht

De Vastgoedstuurman heeft als motto ‘het moeilijkste is om te lezen wat er niet staat’. Dat geldt zeker voor toezichthouders op afstand. In essentie draait het bij goed en effectief toezicht om een combinatie van gezond verstand, onafhankelijkheid en kennis van zaken van de sector. De Vastgoedstuurman zet deze eigenschappen graag in bij organisaties waarbij toezicht op vastgoedportefeuilles gewenst is.


'Collegetours' - scholing en opleiding 

De Vastgoedstuurman verzorgt voor, tijdens en na implementatietrajecten van vastgoedsturing scholing aan medewerkers, desgewenst in overleg met (deel)specialisten. De ervaring heeft geleerd dat extra aandacht hiervoor een goede inbedding versnelt.MEER WETEN?


Wilt u meer weten over De Vastgoedstuurman en wat hij voor u en uw bedrijf kan doen?


Neem dan contact op met John Verhoeven.Stel uw vraag

Privacy      Webdesign